Neem contact op

Contact

Maak iemand blij met een gepersonaliseerde cadeaubon van 1 of meer gitaarlessen!

Filip H
Filip H
2024-04-05
Als startende gitarist, op latere leeftijd :) , eindelijk iemand gevonden die de tijd en vooral met mij het geduld heeft om me wat aan te leren. Fantastische gitarist. Voorziet voldoende docu, en je kan altijd feedback vragen als je thuis zelf iets opneemt. Thuis veel oefenen blijft een must… spijtig genoeg lukt me dat niet altijd. K kan Ben zeker aanraden !
Kristof Bolland
Kristof Bolland
2024-03-29
Ik volg al enige tijd gitaarlessen bij Ben en ben erg tevreden met de vooruitgang die ik heb geboekt. De lessen van Ben zijn erg goed gestructureerd en wat erg handig is, is dat hij ervoor zorgt dat alles ook voor thuis online beschikbaar is. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die effectieve vooruitgang wil boeken in zijn of haar gitaarspel!
Gunther De Jonghe
Gunther De Jonghe
2024-03-27
De persoonlijke aanpak van Ben is voor mij doorslaggevend geweest in de keuze om één op één gitaarlessen te volgen. Na verschillende pogingen om gitaarlessen te volgen via internet uiteindelijk gekozen voor privéles. Daar waar ik vroeger bleef 'hangen' op een bepaald niveau merk ik nu duidelijk vooruitgang les na les- niet alleen qua techniek, maar ook qua inzicht in de opbouw van een muziekstuk. De aanpak van Ben vormt een sterke basis voor wie zijn/haar gitaarspel stap per stap naar een hoger niveau wil tillen.
Jeroen Maus
Jeroen Maus
2024-03-26
Een persoonlijke aanpak op een tempo dat bij je past, leuke afwisseling tussen theorie en praktijk, aanrader !
Lorenzo Vylders
Lorenzo Vylders
2024-03-26
Ongeacht je niveau bieden de gitaarlessen van Ben een waardevolle leerervaring. Ben is deskundig en geduldig, en hij past de oefeningen aan op basis van wat je graag speelt. Het is een aanrader voor iedereen die op een ontspannen en doelgerichte manier gitaar wil leren spelen. Aanrader!
Mau Pozze
Mau Pozze
2024-01-18
Aangename manier om gitaar te leren ,goede aanpak en hij leert ons techniek te hebben,hij heeft veel muzikale kennis,dus een aanrader,u moet met hem proberen😀.You want to learn to play guitar then is Ben the place to be,he knows a lot about music,about technique and you learn on a good way.
Dirk Tierens
Dirk Tierens
2023-10-17
Al enkele jaren onder de vleugels van Ben. Zelf gestart op mijn 45e via Internet cursussen, maar sinds 3 jaar regelmatig bij Ben. Een uur om de 2 weken, zwoegen en zweten en met een hoop huiswerk. Maar ik maak vooruitgang via onze lessen fingerpicking en blues gitaar. Bedankt Ben voor de goede zorgen en het geduld 2023 : alweer een tijdje verder en nu al 7 jaar onder de muzikale vleugels van Ben. Ik maak nog steeds vooruitgang, stap na stap. Soms wat blijven hangen, dan plots een doorbraak. We zijn nu aan de scales aan het werken voor de solo gitaar. Ben brengt stapsgewijs meer en meer inzicht en ... ik amuseer mij. Merci Ben.
Tom Maes
Tom Maes
2023-10-10
Fijn om hier gitaarles te volgen. Persoonlijke/individuele aanpak met goed lesmateriaal en oefenstof voor thuis. Steeds rustig en geduldig, wat ik zeer aangenaam vind.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat (altijd gratis parkeren) en de locatie is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 32 stopt achter de hoek, Prins Boudewijnlaan).”

All Rights Reserved © 2020 Gitaarlessen Boeckx